Vanmiddag speelden onze Benjamins (U10’s) in Groningen met de leeftijdsgenoten van Havelte, Heerenveen, Dwingeloo, Groningen en Gorredijk. Op het kunstgras van de RC Groningen werd gestreden tot de laatste minuut tegen teams die erg aan elkaar gewaagd waren. Vanuit Drachten speelden Raymond, Hylke en Erwin mee met de Feanster RC. Alhoewel het zonnetje het vanmiddag liet afweten werd er volop strijd geleverd door alle jongens en meisjes. Na de laatste wedstrijd tegen Havelte werd er afgesloten in de kantine met ranja en pannenkoeken. Een prima afsluiting van een zeer leuke en sportieve middag. Dank aan RC Groningen voor de gastvrije ontvangst en prima verzorgde rugbymiddag. In het bijzonder de Refs die het geheel in goede banen wisten te leiden.

 

De Benjamins spelen 11 maart in Drachten het eerstvolgende toernooi.

 

Ben je nieuwsgierig naar deze prachtige sport? Kom dan meetrainen om te kijken of het wat voor je is. We trainen op de volgende dagen en tijden:

 

Woensdag en Vrijdag

U8, U10, U12 trainen om 18:15 uur

U14, U16, U18 trainen om 18:30 uur